Skär alla löksorter i strimlor eller ringar. Blanda all lök och lägg runt laxen i formen. Blanda samman vin, grädde, olivolja och socker i en bunke, häll blandningen över löken
Garnera 1 Lyft upp laxen ur lagen, lägg på serveringsfat och garnera med dillkvistar, citron i klyftor, lök från lagen, tunt skivad rödlök och schalottenlök. 400 g blandade, skivade lökar. 1 tunt skivad rödlök. 2 tunt skivade schalottenlökar
Skala lökarna och lägg ner dem i kastrullen. Låt lökarna sjuda i smöret tills de är mjuka, ca 20 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 steklökar. 8 vitlöksklyftor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner