500 g Arla Köket Kesella® kvarg. Mixa brödet. Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Tryck ut på botten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Men med kesella i pajdegen blir det bättre och även jag kan uppskatta en hederlig paj emellanåt. Tillsätt kesella och vatten och knåda ihop till en slät deg
500 g Arla Köket Kesella kvarg. Mixa brödet. Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Tryck ut på botten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Såser till ugnsstekt kycklingHASSELNÖTSSÅS4 portioner1 dl kvarg, t ex Kesella½ dl mjölk½ dl finhackade hasselnötter1 pressad vitlöksklyftaBlanda Kesella, mjölk och hasselnötter i en skål och pressa sedan ned vitlöken. 1 dl kvarg, t ex Kesella
HOT CHILI4 portioner1 dl kvarg, t ex Kesella½ dl chilisås1 skalad vitlöksklyftaBlanda Kesella och chilisås i en skål, pressa i vitlöken och rör om noggrant. AVOCADOSÅS4 portioner1 mogen avocado1 dl gräddfil1 dl kvarg, t ex Kesella½ msk pressad citronsalt, pepparSkär avocadon i bitar. 1 dl kvarg, t ex Kesella