Strö över lite krossad rosepeppar och bacon vid serveringen. Vispa ur stekpannan med vatten, tillsätt fond, senap, soja, rosépeppar, pressad vitlök, crème fraiche och purjolök och låt det koka upp
En fin Fond blev det, gott att ha i grytor och såser. Kycklinggryta 100 gr stekt, tärnat Kycklingbröst 1 stekt, stor Kycklinglever 3 skivor Bacon 1 liten gul Lök 1 väl mogen Tomat 3 msk Smör 1½ dl Grädde 1 msk Kycklingfond 1 tsk Timjan 1 tsk Rosépeppar Havssalt och nymald Vitpeppar Tärna baconet, skär tomat och lök i bitar
Strö över lite krossad rosepeppar och bacon vid serveringen. Vispa ur stekpannan med vatten, tillsätt fond, senap, soja, rosépeppar, pressad vitlök, crème fraiche och purjolök och låt det koka upp
Häll sedan matlagningsgrädde, krossad rosepeppar, soyan, fonden och gorgonzolan i grytan. Jag var först lite tveksam om gorgonzola och rosepeppar kunde gifta sig men nu vet jag
Tillsätt grädde, fond, kryddor, portvin (eller saft) och soja. 1 msk kycklingfond. Gör så här. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna