0,5 dl strimlad färsk basilika. 0,5 dl strimlad färsk basilika. Mums, mums, mums. Testade ett nytt fiskrecept till middag idag som var riktigt smarrigt, fetaostgratinerad lax med rosépeppar och grädde
4 portioner Biffar ca 400 g köttfärs 1 ägg 2 msk tomatpuré 1 msk senap 2 msk olja ½ dl vatten lite svartpeppar, salt och basilika smör att steka i Sås 2½ dl matlagningsgrädde 1 tärning köttbuljong hel rosépeppar efter smak, ca 1 msk lite salt och peppar Ruccola 4 portioner pasta Rör ihop alla biffingredienser, forma och stek biffarna i smöret
I de fyra vita skålarna ses olivtapenade, basilikapesto, svarta oliver och inlagda gröna oliver. På den svarta skifferskivan ligger parmesanost, Cantadou Basilika- gräslöksost (har ni inte smakat än så måste ni göra det fortast möjligt
Mortla rosépeppar och basilika och blanda ner i såsen. 500 g laxfilé utan skinn1 liten rödlök1 burk creme fraiche med smak av fetaost och soltorkade tomater2 dl visp- eller matlagningsgrädde1 burk fetaost i olja100 gram philadelphiaost2 msk rosépeppar1 msk torkad basilikasalt och peppar. 1 msk torkad basilikasalt och peppar
Basilika. Grovhacka löken, och spara hälften till lammfärsen. Grovriv palsternackor och morötter. Fräs tillsammans med en lök i olivolja i en stekgryta