Rosefile recept

Roséfilé

Roséfilé

Skär filén i skivor och bryn dem i smör tills de får fin färg, sänk värmen och häll över grädden. Smula över en halv buljongtärning och tillsätt rosépepparn, soya, salt och de franska örterna

Rosèfile med dragon

1. Ta bort hinnor och sånt från filèen Ha den krossade rosèpepparn och dragon i steksmöret. Stek filen runt om så kryddorna kommer på hela filèen

Roséfilé

Putsa och skiva köttet. Bryn i matfett och krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och ner bland köttet

Roséfilé med tomater

Verkar jättegott. 4 port1 fläskfilésmörsalt, peppar1 gul lök1 brk creme fraiche2 dl vatten1 msk kalvfond2 msk chilisås1 tsk worcestersås1 tsk soja2 tsk krossade rosépeppar1 ask körsbärstomaterBryn skivor av fläskfilén och krydda

Roséfile i gräddig parmesansås

Sätt ugnen på 225 gr. Putsa kycklingen, salta och peppra runt om filéerna. Hetta upp smöret och bryn filéerna runt om