Läskande Rosébål med apelsin, jordgubbar & mynta | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration! 1 l Rosévin. 11 l Russian Water. 11 förpackning(ar) Mynta. 11 st Apelsin. 11 ask(ar) Jordgubbar. 11 dl Socker www.foodfolder.se
Rosébål Tag en större karaff eller bålskål. Häll i vin, vatten, saft och is. Rör och häll i bär. OBS. Hallonen bör vara osötade Tasteline
Festlig rosébål Häll vin, Russian water, saft och is i en stor skål eller karaff. Rör och häll i bären. 1 liter rosévin. 1 ½ dl koncentrerad hallonsaft Matklubben.nu
Rosébål Skär bort skalet och det vita på apelsinen med en kniv. Skär i kuber. Skölj och skiva jordgubbarna. Lägg frukten i en bålskål Matklubben.nu
Enchiladas på tapasvis Dessa goda enchilades gjorde jag i två olika varianter - en med kallrökt lax och en med kryddig salami kanelapple.blogg.se