Nu kommer ni få en overdoze av rosa och röda söta bakelser. För i slutet på det här inlägget kan ni som inte fått nog av det söta frossa i mina tidigare Alla Hjärtans-recept – alla [
Vi har en hel del närproducerat kött i frysen. Eftersom jag är gravid, och gillar mitt kött sådär härligt rosarött, har det inte blivit att vi tillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tills bebisen har kommit
500 g renytterfile. 1 tsk salt. 1 krm nymald svartpeppar. smör. Gör så här. Putsa köttet från hinnor. Salta, peppra och bryn renytterfilén runt om i stekpanna, ca 10 min
Ryggbiff med smak av vitlök och chili. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad
I den lägre temperaturen blir hela snittytan jämnt rosaröd eller rosa. Stek till önskad innertemperatur – vid 55° är rostbiffen rosaröd och vid 60° rosa
Nu gäller det bara att hitta (på) en (rosaröd) soppa som passar till det mumsiga brödet. Gårdagens fettisdag, med tillhörande semmelfrossande, gick oss faktiskt helt obemärkt förbi