Vi brukar servera teryakilax med rostade rotfrukter eller het couscous och rosasås, men det passar lika bra att servera den med jasminris, wokgrönsaker och en extra sats av glazen som sås
Skiva upp och servera med en god potatissallad och rosasås. Rosasås. Rosasås. 1,5 - 2 dl chilisås, Heinz. om man vill kan man hacka ner 1 dl god fetaost i såsen. 1,5 - 2 dl chilisås, Heinz. om man vill kan man hacka ner 1 dl god fetaost i såsen
Blanda ner fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, soja och pressad vitlök i pannan med lök. 12 msk chilisås. 1800 g potatis 1 gul lök 600 g fläskfilé 2 tsk flytande margarin salt och peppar 2 dl fraiche, 5% 1 dl matlagningsgrädde, 4% 2 msk chilisås 0,5 msk soja 1 klyfta vitlök 1-2 msk rosépeppar persilja salladSkala och koka potatis. Lägg ner kött och rosépeppar i såsen och låt allt puttra ca 5 minuter eller tills köttet är klart
Rosasås. Häll lite vitt vin och kycklingfond i stekpannan och häll såsen över kycklingen. Rosasås. 1,5 - 2 dl chilisås, Heinz. om man vill kan man hacka ner 1 dl god fetaost i såsen. 1,5 - 2 dl chilisås, Heinz. om man vill kan man hacka ner 1 dl god fetaost i såsen
Ju längre blötläggning desto lenare sås. Börja redan dagen före med att lägga cashewnötterna i blöt. Jag har haft mina i blöt en och ett halvt dygn och jag bytte vatten ett par gånger
Grytan har fått namn av den rosasåsen som smaksätts med rosépeppar. 3 - 4 msk mild chilisås. Tillsätt chilisås, rosépeppar, soya, vatten, buljongtärning, grädde och paprika och låt grytan koka ca 10 minuter. 3 - 4 msk mild chilisås
En läskigt rosakycklingfärssås, men väldigt god och annorlunda mot vad jag har gjort tidigare. Jag har gjort en god köttfärssås med kyckling tidigare men jag ville göra något nytt