Krämig med fint tuggmotstånd och smak från fänkålen blev det en riktigt god sås som kryddades med rosépeppar, citronskal och en aning koreansk chili samt parmesan
nymald svartpeppar och gärna blandpeppar (med vit-, grön- och rosépeppar också). Och de samsas i den här pastasåsen tillsammans med schalottenlök, vitlök, finrivet citronskal och spenat med vitt vin och grädde samt en klick crème fraîche
Krossa rosépepparen och smaka av såsen med den, senap och kryddorna. Någon nyårsmat kommer vi inte att bjuda på idag, det blir istället en kanoners pastasås där du antingen kan ta hand om eventuella rester från julskinkan eller kocka med t
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 250 g färsk fullkornspasta. 1 msk krossad rosépeppar. Blanda marinaden, marinera kycklingfiléerna i minst 1 timme
rosépeppar, krossad. Håkan ställde tomatburkar på bordet för bestick- och brödförvaring, Anki fyllde vaserna med olikfärgad pasta och eftersom vinflaskan inte var tom än så letades en rustik ljusstake fram i gömmorna
½ msk hel rosépeppar. Servera med pasta eller ris och en god sallad. 1 kg kycklingfilé 1 gul paprika 1 röd paprika 6 dl vispgrädde 2½ dl crème fraiche (kokbar) Ev 1 dl mjölk (om jag serverar till ris) 1 mellanstor purjolök 125 g Cantadou färskost 4-peppar, 1 ask 1 msk sambal oelek 1 dl mango chutney lime ½ msk hel grönpeppar ½ msk hel rosépeppar ½ msk hel svartpeppar Salt 125 g bacon, 1 pkt 2 dl riven ost