Ställ såsen svalt fram till servering. 116 färskpotatisar eller små fasta potatisar. 1Romsås. 1Kokt färskpotatis. 1Tillbehör. Tvätta potatisen och koka den i saltat vatten cirka 10–15 minuter, eller tills den mjuknat – känn med en tandpetare. Ställ in formen i 150°C i cirka 20–25 minuter tills fisken kommit upp i en innertemperatur på 60°C
Rör ihop ingredienserna tillromsåsen. Körde den lätta vägen idag med fryst färdigpanerad fisk i ugn, skrubbad färskpotatis och en snabbt hoprörd romsås
Rör ihop samtliga ingredienser till såsen och låt stå kallt till servering. Servera rödingfiléerna med pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak
Servera tillsammans med färskpotatis och en god sallad. Idag hag jag lagat lax till lunch igen, men den här gången tillsammans med en varm romsås och räkor
Jag kokade färskpotatistill. En romsås är gott till, jag brukar göra ungefär så här. I nästan alla marinad-recept till tonfisk så är citron representerat men jag är inte helt överens med den tesen
Skölj och klyfta citron att servera till laxen. Romsås. Förbered önskade tillbehör. Servera den varmrökta laxen med romsåsen, kokt potatis, citron samt salladen på babyspenat, tomater och avokado
Lägg smöret i pannan och bryn till gyllene. Romsås. På med olja och 1tsk salt och mixa tills slät. 8 st delikatesspotatis (eller färskpotatis vid säsong)
Utan anledning egentligen, mer än att det känns retro, så skar jag till grönsaksgarneringar också. Snart kommer dessutom färskpotatisen och då blir det ännu festligare
Servera tillfärskpotatis och lite romsås alternativt gräddfil och nyklippt gräslök. Visst finns det otroligt många goda recept, bland annat kan man ju hotta till laxen med chèvre, teryaki eller kanske saffran