Romsås. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna. Romsås. Servera rödingfiléerna med pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak
Nyanserad mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, färska örter och citron. Här ugnsbakar vi den och serverar med färskpotatis, romsås och sparris
De har också en grym romsås men den fick jag hoppa över nu när jag dietar så jag gjorde en egen sås på kesella, röd lök, dill, citron, stenbitsrom, salt & peppar
Eftersom jag försökte få pappa att inte servera några köttbullar och prinskorvar till barnen så hade jag köpt en bit varmrökt lax och gjort en romsås till den, för lax äter alla barnen
Romsås. *Det här är en del av mitt samarbete under sommaren med Oatly*. Finhacka örter och saltgurka. Blanda med iFraiche och smaka av med citronjuice, salt och peppar
Romsås. *Det här är en del av mitt samarbete under sommaren med Oatly*. Finhacka örter och saltgurka. Blanda med iFraiche och smaka av med citronjuice, salt och peppar
Romsås. *Det här är en del av mitt samarbete under sommaren med Oatly*. Finhacka örter och saltgurka. Blanda med iFraiche och smaka av med citronjuice, salt och peppar
Romsås. Ånga av potatisen, stek den sedan i smör och blanda ner örterna. Blanda crème fraiche, majonnäs, dill, laxrom och citronsaft, krydda med salt och peppar
Servera med kokt potatis, sallad och romsås. Det här sättet att tillaga lax har jag gjort några gånger för längesen, men som med så många andra recept har det glömts bort litegrann
-) kokt potatis slungad i färska örter och en romsås. Det är detta jag älskar med sommaren att alla middagsbjudningar känns så mycket mer spontana och enkla