1 ½ msk majonnäs. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn. 2 dl crème fraiche 1 ½ msk majonnäs 5 cm purjolök, finhackad 1 msk rödlök, finhackad 1 msk ketchup ½ msk senap (typ Johnnys) 1 ½ msk finkornig röd rom 3 hårdkokta ägg 1 burk räkor i lag (360 g). 1 ½ msk majonnäs
3 msk majonnäs. 2 dl gräddfil eller crème fraiche eller blanda. 1 burk, 60-80 gram rom av valfri sort som röd rom eller caviar, stenbitsrom, regnbågsrom, svart rom, sikrom eller löjrom
Hacka rödlöken fint och blanda tillsammans med rom, gräddfil och majonnäs. Laxbiffar med romsås är väldigt gott tillsammans med lite kokt broccoli eller en sallad på tomat, rödlök, olivolja och basilika
Blanda majonnäs och gräddfil. Romsås. Romsås. 3/4 dl majonnäs. Blanda ihop mjöl och smör i en matberedare. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg