Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
Allie sover över hos en kompis och det märks att vi inte är fulltaliga om man säger så Jag nämnde ju om den goda romsåsen vi åt på påskafton och jag har fått lite frågor om den
Eftersom jag försökte få pappa att inte servera några köttbullar och prinskorvar till barnen så hade jag köpt en bit varmrökt lax och gjort en romsås till den, för lax äter alla barnen
Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Denna gången rörde vi samman även en kall räksås som vi serverade till, förutom romsåsen som vi brukar köra med, och den blev också väldigt lyckad att ha till
Blanda crème fraiche, majonäs, dill och rom till romsåsen. Romsås kan ju köpas färdig, vilket blir betydligt billigare, men att göra egen blir ju bra mycket godare
Pappa hade köpt varmrökt lax och till dessa två åt vi romsås. På bordet fanns även de obligatoriska ägghalvorna med majonäs och räkor, som inte får missas under några omständigheter