När vi gjorde kall romsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Lite rivet citron skal. Idag blev det panerad lax med hemlagad romsås. Citron peppar efter tycke. Romsås är en av favoriterna till lax och fisk för min egen del
på så sätt blev den bra - men det här med att hälla saften från en hel citron över. Eller så var det helt enklelt så att jag är van att äta varmrökt lax till potatis och romsås och det är såå mycket godare
Tvätta citronen noga och riv skalet i såsen. Salta och peppra och pressa citronsaft över. ½ citron. Servera med citronskiva, gurka, tomat och gärna avokado 500-600 g varmrökt lax. 1 citron
Fyll sedan buken på fisken med skivor av citron, lök samt dillvippor. Fisken serverades med färskpotatis, en enkel bladsallad samt en gräddig kall romsås
Pressa lite citron på fisken och strö lite dill över. Idag hag jag lagat lax till lunch igen, men den här gången tillsammans med en varm romsås och räkor