Romansallad recept

Romansallad med kräftstjärtar

Romansallad med kräftstjärtar

Vi är inne i en period när vi gör väldigt mycket storkok hemma, så det blir samma middagar två dagar på raken
Grillad flankstek och romansallad med tryffel och parmesan

Grillad flankstek och romansallad med tryffel och parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Flankstek 600 gram Flankstek 0,5 msk olivolja 2 tsk flingsalt 4 krm svartpeppar Romansallad 2 st romansallad 1 st citron(er) 1 dl matyoghurt 2 tsk olivolja 3 tsk tryffelolja 50 gram pinjenötter 75 gram parmesanost 1 kruka(or) färsk gräslök 0,5 msk olivolja 4 krm flingsalt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Sardeller, ägg & krutonger på romansallad med jordgubbar

Sardeller, ägg & krutonger på romansallad med jordgubbar

Romansalladen blandas med Ceasardressingen. Lägg upp romansalladen på tallrikar. 10st Sardeller med kapris6st stora blad romansallad, grovriven5cm Gurka, urkärnad och grovskuren1/2st Röd lök, skuren i båtar6st kalamataoliver20st Gröna kärnfria druvor5st Jordbubbar, skuren i skivor1st Ekologiskt ägg, hårdkokt, skalat och delat i fyra klyftor1/2dl Ceasardressing, se tidigare recept på bloggen2st FormbrödsfranskorSåhär kan man göra
Smoothie med romansallad

Smoothie med romansallad

Kom på att jag köpt hem romansallad (ett väldigt gott salladsalternativ) vilken jag drog loss tre stora blad ifrån och la ner i min blender

Pasta med vitlök och romansallad

Jag har haft en bunt romansallad i kylen i ungefär en och en halv vecka och flitigt undvikit den varje gång jag öppnat dörren, men idag gick den inte att ignorera längre
Kycklingburgare med parmesanost och romansallad

Kycklingburgare med parmesanost och romansallad

Lägg upp de nystekta kycklingburgarna på hamburgerbröd eller något annat gott grillat bröd tillsammans med romansallad, skivor av rödlök och avokado, samt knaperstekt bacon