Det är inte ofta man grillar eller steker romansallad men det är jättegott. Grillad Romansallad. Lägg upp den grillade romansalladen och riv över parmesan, strö över färska plockade örter och krasse, avsluta med sojamajonnäs
Romansalladen blandas med Ceasardressingen. Lägg upp romansalladen på tallrikar. 10st Sardeller med kapris6st stora blad romansallad, grovriven5cm Gurka, urkärnad och grovskuren1/2st Röd lök, skuren i båtar6st kalamataoliver20st Gröna kärnfria druvor5st Jordbubbar, skuren i skivor1st Ekologiskt ägg, hårdkokt, skalat och delat i fyra klyftor1/2dl Ceasardressing, se tidigare recept på bloggen2st FormbrödsfranskorSåhär kan man göra
Sen smakade jag upp det hela med olivolja, pressad lime, salt och peppar och blandade med en halv gurka, nedskuren i bitar, romansallad delad grovt och en näve hackad persilja, både fräscht, gott och nyttigt
Jag har haft en bunt romansallad i kylen i ungefär en och en halv vecka och flitigt undvikit den varje gång jag öppnat dörren, men idag gick den inte att ignorera längre
Lägg upp de nystekta kycklingburgarna på hamburgerbröd eller något annat gott grillat bröd tillsammans med romansallad, skivor av rödlök och avokado, samt knaperstekt bacon