Toppa med en klick löjrom samt garnera med dill och citron. Till dessert blev det en vit chokladfondant med en hjärtformad spegel av hallonsås och tallrikarna dekorerades även med små hjärtan jag gjort av mörk choklad och lite passionsfrukt
En skvätt cognac (eller mörk rom). Det allra godaste var fläskkotlett med svampsås. Doften är mycket stor och bärig med kryddiga toner och inslag av färska hallon och fikon
garnera med röd rom. Vad sägs om gubbröra, räkor i glas med sweet chilisås och dillsås, gubbröra med kallrökt lax, lite sill, klassiska ägget och en laxbit
Lägg is ett par glas, pressa saften ut ett par limeklyftor och riv ned ett par blad färsk mynta, slå i en skvätt god rom (gärna en mörk karibisk) i de vuxnas glas och toppa med lite Sprite
Placera ut bröden på tallrikar, lägg på en rejäl klick röra, toppa med rom och friterad kål. Ryggbiff av dov, Saint agyr-sås, rostade tomater och minihasselback
Blanda ner limesaft och -skal, rom och mynta. Tillsammans med cheesecaken serverade jag hallonsorbet och mangosorbet, men byt ut hallonsorbet mot en sås på mixade hallon istället om ni testar
Trilogi på jordärtskocka, halstrade pilgrimsmusslor, regnbågsrom samt krasseklipp. Kvällen fortsatte med smördegsbakad oxfilé samt saltbakad entrecote, potatisgratäng( där kocken för övrigt odlat potatisarna själv) samt två otroligt goda såser, en på vin och en på grädde & cognac