Rokt skinka recept

Har du någon gång ätit rökt skinka?

Har du någon gång ätit rökt skinka?

Ibland kan man nästan tro att man precis har gjort det, men efter en närmare titt på innehållsförteckningen ser man att man ätit kokt skinka, med smak av rökarom, inklädd i en lantlig och genuint designad förpackning

PASTASÅS MED RÖKT SKINKA

KLIPP SKINKAN I SMÅ BITAR. BLANDA I EN KASTRULL MED CRÉME FRAICHE, SKINKA. PASTASÅS MED RÖKT SKINKA is a post from

PASTASÅS MED RÖKT SKINKA

KLIPP SKINKAN I SMÅ BITAR. BLANDA I EN KASTRULL MED CRÉME FRAICHE, SKINKA. PASTASÅS MED RÖKT SKINKA is a post from

VARM SMÖRGÅSTÅRTA MED SKINKA

FRÄS SAMMAN STRIMLAD PURJOLÖK, BACONET SKURET I BITAR OCH STRIMLAD SKINKA. 150 G RÖKT SKINKA. SÄTT UGNEN PÅ 200 GRADER

Brysselkålslåda med rökt skinka

BRYSSELKÅLSLÅDA MED RÖKT SKINKA. Den som vill kan servera skinkan till i stället för att blanda den i lådan, men då går det ofta åt mer skinka

Västerbottenspaj med rökt skinka

Skär skinkan i små kuber och fördela över innehållet i pajskalet tillsammans med basilikan. VÄSTERBOTTENSPAJ MED RÖKT SKINKA4 personerPajdeg. 10 cm purjolök2 vitlöksklyftor1 msk smör till stekning100 g rökt påläggsskinka2 msk hackad färsk basilikaca 2 dl riven västerbottenost3 ägg3 dl gräddesalt och pepparSätt ugnen på 225 grader

FESTNUDLAR I FORM

4 TUNNA SKIVOR RÖKT SKINKA. 1. BÖRJA MED SÅSEN, SKALA OCH FINHACKA LÖKEN. FRÄS DEN I SMÖRET UTAN ATT DEN FÅR FÄRG