MojoRojo. Mojorojo fortsättning. Servera kycklingen med potatis och mojorojo. Mojorojo. Rosta i ugn i ca 8 minuter med lite olivolja. 1 msk olivolja. 5 tsk olivolja
Mojorojo. 1 dl Olivolja. 2 msk Olivolja. 1. Skala lök och vitlök. Dela paprikan. Rosta paprika, chili, lök och vitlök i 200° ugn tills de är mjuka, ca 15 min
Olivolja eller mjölkfritt smör att steka i. MojoRojo. Stek löken, vitlöken och potatisen i olivolja eller mjölkfritt smör på medelhög värme med lite salt och peppar tills den får fin färg och både potatisen och löken är helt genomstekta
 Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojomojo (kryddstark kall sås)
Förra veckan blev jag så sugen på mojorojo. Ta på olivolja och flingsalt. Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojorojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Inspirationen var att försöka kombinera det bästa från typ det här receptet på tortilla med mojorojo och vitlökssås och det här receptet på en redig nachotallrik