Smält smöret och låt svalna. Blanda samman övriga ingredienser och tillsätt tillsist smöret. 100 g smör. Häll i smörad och bröad form med löstagbar kant och grädda i 175 grader i ca. 100 g smör
Smält smöret och ha i kakaon. Vänd i smörblandningen och blanda väl. Har du inte en form med släpp-lätt-beläggning så smörar du formen innan du häller i smeten
Smält smöret i en kastrull och rör ner i de torra ingredienserna. Ställ in rockyroad kladdkakan med glasyr i kylen och låt den stelna helt innan du tar ur den ur springformen och lägger upp den på ett serveringsfat
Smält choklad tillsammans med smör och kondenserad mjölk över vattenbad. Som hos många andra har Rockyroad-godiset blivit ett stående inslag på julen även hos oss
Mixa kokosflingor, havregryn, socker, mjöl och smör till en smulig massa. 25 g smör. Chokladmousse. Hacka chokladen och låt den smälta i en skål över hett vattenbad eller i mikron i ca 1 1/2 minut
Vispa smör fluffigt tillsammans med farin,strösocker och vaniljsocker, Blanda i äggen. Vispa smör fluffigt tillsammans med farin,strösocker och vaniljsocker, Blanda i äggen
200 g ljus choklad200 g mörk choklad25 g smör1 burk kondenserad mjök2 st dubbeldaim1 påse jordnötter (2-3 dl)1 påse dumle (220 g)1 påse minimarshmallows (150 g)Smält chokladen och smöret på svag värme i kastrull alt över vattenbad. 25 g smör
Smält smöret och låt det svalna något. Rör slutligen ner smöret, vispa inte. Smörj och bröa en springform, 22–24 cm i diameter. 150 g smör4 ägg4 dl strösocker1 tsk vaniljsocker5 msk kakao2 dl vetemjöl1 nypa flingsaltEn halv burk karamelliserad mjölk (ca 200 g)