När marängerna svalnat lägger du lite lemon curd på dem, sedan spritsar du grädde lite snyggt ovanpå och strör riven choklad och eventuellt nåt fint strössel på
Lakritspannacotta. Koka upp grädde, socker, vaniljpulver och lakritspulver i en kastrull. Ta ut citron-lime pannacottan ur kylen och häll över lakritspannacottan
En "födelsedagspresent tårta" en tårta som smakar lakrits vilket var ett första försök av dessa smakkombinationerna för mig och det var riktigt gott tyckte jag och de som åt tårtan
Tillsammans med en citron och lite lakritspulver blev det en riktigt god efterrätt. Citron och lakrits är en hyvens kombo som alltid funkar, och i en pannacotta blir det precis lagom mängd smaker
40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Sätt ugnen på 175 °C. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör ner äggen och Milda. Häll smeten i smord och mjölad (eller bröad) form med löstagbar botten
Denna gång blev det i portionsformar och med en smaskig Passionsfruktcurd och en touch av Citron i halva Philadelphiafyllningen samt en LakritsFudgeRippel på toppen