Lägg högreven i en stor ugnsform eller gryta som tål ugnsvärme. Dags att göra en nyare och fräschare rätt, tänkte jag, så Ica fick släppa ifrån sig högrev som jag stoppade in i ugnen i 5 timmar. 1 kg högrev. riven pepparrot, 5 – 10 cm. 1 kg högrev
1,6-2 kg högrev utan ben. ca 60 g parmesanost, riven. 1,6-2 kg högrev utan ben salt svartpeppar. Gratäng1 kg potatis, skivad salt svartpeppar ca 60 g parmesanost, riven 3 dl grädde
Så gjorde jag med den här högreven som jag serverade med ett smör blandat med honung, mynta och vitlök, tillsammans med ett mos på vita bönor med citron blev det en riktig höjdare
Middagen blev grymt god och vi testade för första gången att grilla högrev. Till högreven serverades det en ruccolapotatissallad med kapris, en kantarellsås, majskolvar och champinjoner
Toppinegn på köttet bestod av riven parmesanost, finhackad rödlök och basilika. Långtidskokt högrev, toppad med parmasen, basilika och rödlök och en dragonsås till det
Slå såsen över köttet och strö över riven pepparrot och persilja. högrev. 5 msk riven pepparrot. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Servera med kokt pasta och riven parmesanost. 800 g högrev i bitar. Ragu. Det förknippade jag egentligen med svensk husmanskost men egentligen är det italiensk husman det handlar om
1 kg högrev. 1 msk mörk riven choklad ca 80%. Skär köttet i mindre bitar tänk hälften av grytbitar och bryn så det får fin stekyta (vispa ur och spar stek skyn efter varje stekning)