Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, med svamp ochsaffran
Låt koka ihop med lite vittvinoch rör sedan ner lite grönsaksbuljong allt eftersom. ) vittvin. RISOTTOMED BUTTERNUTSQUASH OCHSAFFRAN, typ sex portioner kanske
Häll i vinetoch låt det bubbla bort lite innan du häller i en slev av buljongen. Denna risottomed pilgrimsmusslor, brynt smör ochsaffransskum blev riktigt, riktigt god
Tillsätt vinochsaffranoch låt det koka in. Smaka av medvinäger, salt och peppar. Koka upp vatten och buljongtärning, och späd risottonmed den varma buljongen lite i taget
Vinet som serverades till hade en av alla duktiga butiksmedarbetare på Systembolaget rekommenderat. Skär ett snett snitt i varje filé och servera tillsammans medrisottooch brynt sparris
Kan naturligtvis blandas med allt möjligt såsom saffranoch räkor. Jag vill inspirera alla mina läsare prova en ofta bortglömd men delikat och lättlagad maträtt, äkta risotto
Låt marinera medanrisotton förbereds. Och inte nog med det, att även krydda medsaffran, annars en av våra största "julkryddor", får er säkert tro jag helt tappat greppet
Späd medvinochoch koka tills alla musslor öppnat sig. Rör om och späd riset kontinuerligt med buljong och musselspad, lite i taget, under hela koktiden