Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
1 msk olivolja. 2 dl Tre mix = (lika delar vitt rismjöl bovetemjöl och gult majsmjöl) se om mjöl. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
rismjöl till utbakning. rismjöl till utbakning. 1 dl olivolja. 2 dl rismjöl. 1 dl olivolja. 2 dl rismjöl. Igår kväll testade jag något som jag gått och klurat på väldigt länge
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Kavla ut degen till 4 tunna pizzor i extra rismjöl och lägg på bakplåtspapper. 200 g Rismjöl. 2 msk Olivolja
olivolja. 1 matsked olivolja. 1/2 dl rismjöl eller annan glutenfri mjöl. Pensla burgarna med olivolja och stek 4-5 minuter på varje sida. 1 matsked olivolja. 1/2 dl rismjöl eller annan glutenfri mjöl
Degen är något, lite mer känslig än vanlig vetedeg när du ska hantera den men den går förvånansvärt bra att kavla med rikligt med rismjöl eller majsmjöl på bakbordet
Men äter man även LCHF finns ju ingen anledning att äta de fabriksbakade glutenfria bröden, då de innehåller massor av kolhydrater från majsmjöl och rismjöl