3 dl vatten eller mjölkfritt alternativ. 1 dl Två mix = 0,5 dl majsmjöl och 0,5 dl rismjöl. 55 g mjölkfritt margarin (Flora bordsmargarin). 3 dl vatten eller mjölk. 0,5 dl rismjöl. 55 g mjölkfritt margarin
rismjöl. Idén att baka mjuk kaka på kondenserad mjölk fick jag efter ett svep på pinterest där jag hamnade på en australiensk webbplats för hemma-mammor
De är riktiga små älsklingar utan mjölkprotein, ägg, gluten, vete och soja. Vill du styla till dem lite extra, smällt lite mjölkfri vit/brun choklad eller rör ihop florsocker med lite vatten och ringla över
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Blanda 120 gram rismjöl, 2 msk kokosmjöl, 1 msk fiberhusk, 1 tsk bakpulver och lite salt. Mixa tills allt fördelat sig och tillsätt 2 1/2 dl mjölk och blanda samman till en jämn smet. 120 gram rismjöl