Jag valde Kung Markattas riskaka som är gjord på dinkel av fullkorn, men vilka riskakor som helst fungerar så länge de är osaltade och utan annan smaksättning
Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bli riskakor. Med smör och salt. Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites
Hence, riskakor. Servera på riskakor med avokado och mini tomater. Igår fick jag ett sådant där sms. ”meny knappen på din blogg fungerar inte på mobiler”
Recept på riskakor med avokadoEtt mellanmålstips för dig som tröttnat på klassiker som bananer, keso och nötblandningar - riskakor med tahini och avokado
x Två riskakor med grönröra, valnötter och gojibär. Till mina riskakor (bara en på bild med jag åt två) exprimenterade jag fram helt vilt en grön sås/röra med udda ingredienser ihop
Innan har jag tipsat om olika recept på chiapudding (kika under fliken recept) men det här med riskakor och tahini är verkligen en nyvunnen kärlek jag fått
13 oktober, 2015. Eller ja, det är inte så nytt egentligen det här upplägget. Utan på eget bevåg så bestämde jag mig på att kör på med den vanliga dieten ända fram till tävlingen
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen