Lägg i riskakorna. Lägg den sedan i en skål. Riskakorna är tillagade efter ett recept i boken men med viss modifiering (jag är inte så mycket för det där med standardisering av recept
Här hemma går det åt en oansenlig mängd riskakor, flingor, mjölk, inte-alltid-så-nyttiga (och oftast dyra) färdigköpta panpizzor eller annat lättillgängligt som finns i skåpen
Lyxade även till det med en riskaka med kokt ägg. Chokladbananpankakor, smörgåsar med kokt ägg och te. Blanda om några gånger innan du går och lägger dig så att det inte blir klumpar
x Finn crips med kokta ägg. Låter kanske lite jobbigt med en kokt morot och en fryst banan, men om du bestämmer dig redan kvällen innan att du ska göra det är det bara att skala en banan och skiva, lägga i en plastpåse och in i frysen
Jag pendlar mellan smoothies, bovetegröt, havregrynsgröt och riskakor med ägg för tillfället. Kickstartade dagen iallafall med en grön smoothie samt ett kokt ägg med örtsalt
Att blanda riskakor och choklad var en hit jag kommer att jobba vidare på. Finns det något som hör påsken till så är det ägg, sill, lax, lamm och självklart godis
Det är verkligen härligt att höra från er alla som provar recepten som vi lägger upp. Vispa samman äggulorna med mjölk och tillsätt socker, salt och den smaksättningen du valt
Forma en platta mellan två bakplåtspapper och lägg i frysen när du gör fyllningen. Forma en boll så att fyllningen stannar i bollen och lägg i frys några h