Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Koka riset tillsammans med två buljongtärningar. Riset har fått koka i buljong och hällts i formen. Slå på hälften av ostsåsen på riset och lägg sedan på kassler i skivor
Koka tills riset är mjukt, skölj det i durkslag och låt vattnet rinna av helt. Vispa grädden, blanda med det kokta kalla riset, vaniljsocker och socker
Kolla riset efter halva tiden och rör om. Riset är klart när vätskan har kokat bort. Hacka den färska koriandern och blanda med riset och servera med limeklyftor
Ingredienser Portioner. 4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna. Om riset fortfarande är kallt när du skall börja steka det så värm riset lätt innan, annars kyler det ner din wokpanna