Polentapanerad tofu med krämigt ris, kantareller och rårörda lingon – Mmums. KRÄMIGT RIS. Jag älskar kantareller och jag älskar lingon, verkligen favoriter av höstens skogsskatter
Klyftpotatis var riktigt gott till men annars funkar nog pressad potatis, ris eller pasta också. Fläskfilégryta med kantareller 4 port. ca 300 g färska/frysta gula kantareller
När risotton möter skogens guld så uppstår det verkligen magi och en himmelskt god smakupplevelse. Färska kantareller är klart bäst, men djupfrysta funkar ju också men det är skillnad
Risotto med sparris och kantareller. Födelsedagsmiddagen bestod av en krämig och god risotto med smak av sparris och kantarell, så himla god kombination
Skala och hacka lök och vitlök och lägg ner i grytan tillsammans med riset och fräs lite till. Ansa och hacka trattkantarellerna och fräs dem tills de börjar få färg i en gryta med olja
 Servera med ris, pasta, potatis etc. Kantarellernas tid är här. Renskav äter vi ofta här hemma, men med kantarellerna blev det verkligen det där lilla extra
Lägg resten åt sidan till risotton. Riset ska vara mjukt men ha en kärna kvar. 1avorioris. 1kantareller. Tillsätt ris och saffran och låt det fräsa med under omrörning i cirka 1 minut