Tillsätt svampen. Till 2 pers – 2 schalottenlökar, 2 msk olivolja, 1 dl risottoris, 5 dl vatten, 1 hönsbuljongtärning, ½ dl vitt vin, 3 krm blandade torkade örter, ½ dl riven parmesan, 1 krm svartpeppar, ½ dl blötlagd fint hackad svamp, t ex svart trumpetsvamt, karl-johan eller vad du har
Servera fisken med såsen, potatismoset, stekta svampen, haricots verts och rårörda lingon. 3 dl blek taggsvamp, kantareller eller champinjoner Bryn svampen och krydda med salt och svartpeppar
rimmat sidfläsk. Grillad hängmörad biff med ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Ansa och halvera svampen. 200 g panchetta, rimmat fläsk eller bacon. Tillsätt svamp och lök i grytan och låt koka ca 45 minuter. 200 g panchetta, rimmat fläsk eller bacon
Stek kantareller och finhackad vitlök i en panna tills svampen får lite färg. Ta sedan bort risotton från plattan och blanda i svampblandningen och rör därefter i den rivna osten
Tillbehören till rosbiffen var bakad potatis som jag la direkt på kolbädden i ca 1 tim samt shiitake svamp som fylldes med riven parmesan, pecorino och en vanlig herrgårdsost, på toppen la vi några egeninlagda chili