några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron. några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
Rimmad lax med dillstuvad potatis och fänkålssalladrimmad laxkokt potatis, fast sortmjölsmörmjölkdillsalt och pepparfänkållimeolivoljaKoka en bechamelsås - smält smör i en kastrull och pudra över mjöl
Blanda ihop dill, vitlök, olivolja och smaka av med salt och peppar. 2 msk olivolja. 2 msk olivolja. Rimmad torsk är supergott och det gör att den håller ihop bättre när den steks, här med dillgremolata, ugnsrostade rödbetor, potatismos och skirat smör
Dela och kärna ur butternuten, lägg på plåt i klyftor, ringla olivolja och havssalt på. 2 msk olivolja. 3 msk olivolja. 100 g polkabetor eller valfria rotfrukter 100 g morötter 2 msk olivolja 0,5 tsk salt Kräm. 5 kg butternutpumpa 3 msk olivolja 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar malen 2 msk cerme fraiche den feta Topping
Dilloljaolivoljafärsk dillMixa olivolja och dill. Rimmad torsktorskden avsilade dillen från dilloljansalt och pepparplastfolie och alufoliePutsa torsken och lägg två fileer ovanpå varandra med dill i mellan
Dela potatisen i fyra klyftor och marinera med lite olivolja, vitlök, timjan, salt. Ingredienser för Portioner Portion 4 400 g Gröna ärtor Gröna ärtor 400 g Gröna ärtor 400 g Morötter Morot 400 g Morötter 6 st Potatis Potatis 6 st Potatis 12 st Körsbärstomater Körsbärstomater 12 st Körsbärstomater 2 tsk Grönsaksbuljong Grönsaksbuljong 2 tsk Grönsaksbuljong (Till båda puréerna) 2 tsk Salt Salt 2 tsk Salt (Till båda puréerna) 600 g Stekfläsk Stekfläsk 600 g Stekfläsk (Rimmat) 200 g Philadelphiaost Philadelphiaost 200 g Philadelphiaost (Till båda puréerna) Lägg till på inköpslistan Ingredienserna har lagts till på din inköpslista. Markera alla 400 g Gröna ärtor Gröna ärtor 400 g Morötter Morot 6 st Potatis Potatis 12 st Körsbärstomater Körsbärstomater 2 tsk Grönsaksbuljong Grönsaksbuljong (Till båda puréerna) 2 tsk Salt Salt (Till båda puréerna) 600 g Stekfläsk Stekfläsk (Rimmat) 200 g Philadelphiaost Philadelphiaost (Till båda puréerna) Lägg till på inköpslistan