Rimmat olivolja recept

Rimmad torskryggfilé

Rimmad torskryggfilé

några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron. några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron
Rimmad grillad torskrygg med smoked BBQ sås, bladspenat och vitlökscreme

Rimmad grillad torskrygg med smoked BBQ sås, bladspenat och vitlökscreme

fräs löken och vitlöken i olivoljan och vänd ner tomatpuren. 500g Torskfile4msk OlivoljaSalt & svartpeppar från kvarn1st CitronSmoked BBQ sås. 1msk Olivolja1st Röd lök, finhackad1msk Tomatpure2st Vitlöksklyftor, finhackade200g Krossade tomater med chili1dl Chilisås4msk Smoked ribs glace2msk Brun farinHavssaltTabasco, några droppar efter egen smak2dl nävar bladspenatVitlökscreme. 2dl Grekisk yoghurt2st Vitlöksklyftor, pressade2msk Olivolja1msk RödvinsvinägerHavssaltSåhär kan man göra. 4msk Olivolja. 1msk Olivolja. 2msk Olivolja
Rimmad torsk med beurre blanc och varma tomater

Rimmad torsk med beurre blanc och varma tomater

Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
Halstrad rimmad torsk serveras med ljummen sallad på hummer, blomkål och tryffel samt potatispuré

Halstrad rimmad torsk serveras med ljummen sallad på hummer, blomkål och tryffel samt potatispuré

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fänkålsskum 1 st Schalottenlök(ar) , finskuren 0,5 st fänkål , strimlat 2 dl grädde 6 cl Pernod 1 odefinierad smör 3 dl kycklingbuljong , blandat med vatten Ljummen sallad 2 st sticklök(ar) , skurna i slantar 50 gram shiitakesvamp 1 odefinierad olivolja 0,5 huvud blomkål 1 st hummer , kokt 2 kvist(ar) dill , plockade 1 odefinierad tryffelolja 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Potatispuré 1,5 dl mjölk 2 st vitlöksklyfta(or) , rivna 500 gram potatis(ar) , skalad 0,5 st citron(er) , skalet 100 gram smör 2 kvist(ar) bladpersilja , finskuret 1 odefinierad socker Rimmad torskrygg 2 l vatten 1 dl socker 4 st gråsejfilé(er) , rygg, finskuren 1 dl salt Köp receptet
Rimmad lax med dillstuvad potatis och fänkålssallad

Rimmad lax med dillstuvad potatis och fänkålssallad

Rimmad lax med dillstuvad potatis och fänkålssalladrimmad laxkokt potatis, fast sortmjölsmörmjölkdillsalt och pepparfänkållimeolivoljaKoka en bechamelsås - smält smör i en kastrull och pudra över mjöl
Stekt rimmad torsk med dillgremolata!

Stekt rimmad torsk med dillgremolata!

Blanda ihop dill, vitlök, olivolja och smaka av med salt och peppar. 2 msk olivolja. 2 msk olivolja. Rimmad torsk är supergott och det gör att den håller ihop bättre när den steks, här med dillgremolata, ugnsrostade rödbetor, potatismos och skirat smör
Rimmad torskrygg med dillsmör | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!

Rimmad torskrygg med dillsmör | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!

Dela och kärna ur butternuten, lägg på plåt i klyftor, ringla olivolja och havssalt på. 2 msk olivolja. 3 msk olivolja. 100 g polkabetor eller valfria rotfrukter 100 g morötter 2 msk olivolja 0,5 tsk salt Kräm. 5 kg butternutpumpa 3 msk olivolja 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar malen 2 msk cerme fraiche den feta Topping
Rimmad torsk med ärtpuré och dillskum

Rimmad torsk med ärtpuré och dillskum

Dilloljaolivoljafärsk dillMixa olivolja och dill. Rimmad torsktorskden avsilade dillen från dilloljansalt och pepparplastfolie och alufoliePutsa torsken och lägg två fileer ovanpå varandra med dill i mellan
Rimmad torsk med blomkål och mandel

Rimmad torsk med blomkål och mandel

1olivolja. 1 liter vatten 4 msk salt 2 tsk strösocker 2 tsk dillfrön 600 g skalad blomkål 3 finhackade schalottenlökar 2 dl skalade sötmandel 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla® mjölk 1 dl Arla® vispgrädde 4 msk vitvinsvinäger salt och peppar 1 tunt skivad rödlök olivolja ½ ask krasse
Rimmat stekfläsk med klyftpotatis

Rimmat stekfläsk med klyftpotatis

Dela potatisen i fyra klyftor och marinera med lite olivolja, vitlök, timjan, salt. Ingredienser för Portioner Portion 4 400 g Gröna ärtor Gröna ärtor 400 g Gröna ärtor 400 g Morötter Morot 400 g Morötter 6 st Potatis Potatis 6 st Potatis 12 st Körsbärstomater Körsbärstomater 12 st Körsbärstomater 2 tsk Grönsaksbuljong Grönsaksbuljong 2 tsk Grönsaksbuljong (Till båda puréerna) 2 tsk Salt Salt 2 tsk Salt (Till båda puréerna) 600 g Stekfläsk Stekfläsk 600 g Stekfläsk (Rimmat) 200 g Philadelphiaost Philadelphiaost 200 g Philadelphiaost (Till båda puréerna) Lägg till på inköpslistan Ingredienserna har lagts till på din inköpslista. Markera alla 400 g Gröna ärtor Gröna ärtor 400 g Morötter Morot 6 st Potatis Potatis 12 st Körsbärstomater Körsbärstomater 2 tsk Grönsaksbuljong Grönsaksbuljong (Till båda puréerna) 2 tsk Salt Salt (Till båda puréerna) 600 g Stekfläsk Stekfläsk (Rimmat) 200 g Philadelphiaost Philadelphiaost (Till båda puréerna) Lägg till på inköpslistan