Rimmat hoisinsås recept

Bao bun med hoisinfläsk

Bao bun med hoisinfläsk

Fyllning500 g skivat lätt rimmat sidfläsk utan svål 0,5 dl hoisinsås, extra till servering 1 msk sesamolja 1 tumstor bit ingefära, riven 1 klyfta vitlök, riven 0,5 gurka, tunt skivad 6 salladslökar, tunt skivade 1 dl jordnötter, finhackade 1,5 dl majonnäs sriracha
Japanskt till middag

Japanskt till middag

Häll på hoisinsås, sambal oelek och svartpeppar. ca 500 g rimmat sidfläsk. 2 dl hoisinsås. ca 500 g rimmat sidfläsk. 2 dl hoisinsås
Wokat bogfläsk i hoisinsås

Wokat bogfläsk i hoisinsås

400 g rimmat bogfläsk (utan synligt fett). 1/2 dl hoisinsås. Strimla köttet och lägg det i en skål. Strimla alla grönsaker och lägg dem i en annan skål

Wokat bogfläsk i hoisinsås

400 g rimmat bogfläsk (utan synligt fett). 1/2 dl hoisinsås. Strimla köttet och lägg det i en skål. Strimla alla grönsaker och lägg dem i en annan skål

Sidfläsk marinerat och långstekt

ej rimmat eller rökt. Blanda med resten av ingredienserna till marinaden utom hoisinsåsen. Pensla köttet med hoisinsåsen och stek i mitten av ugnen i ytterligare ca 30 minuter så att köttet får fin färg och blir knaprigt. 2 msk hoisinsås

Sidfläsk- och hoisinwok

Blanda hoisinsås, sweet chilisås, vatten och potatismjöl i en skål. Servera med kokta nudlar 400 g rimmat sidfläsk i skivor. 2 msk hoisinsås