300 g Chorizo. 1. Skär det rökta fläsket i stora bitar. Skär korven i 2 cm stora bitar. Hacka. lök och vitlök. Fräs fläsket, korven, löken och vitlöken i en gryta
Pappa gör dock inte bara grynkorv för försäljning utan tillsammans med sin kompis Håkan så experimenterar de med bland annat egna recept på chorizo och annat gott som kan stoppas i ett korvskinn
Jag använde chorizo, parmaskinka och stekt bacon som köttfyllning. 6 kokta potatisar i tunna skivor2 purjolökar2,5 hg rimmat sidfläsk, brynt i strimlor2 hg strimlad brynt bacon1,5 hg salamikorv, lätt brynt i bitar1 bunt gräslök, finhackadVispa samman ingredienserna till omelettsmeten. 2,5 hg rimmat sidfläsk, brynt i strimlor
Och inte den grå äkliga feta milda julkorven som ingen äter i alla fall, utan CHORIZO. Ca 20-25 st korvar 400 gram fläskkött, t ex bog 100 gram späck 400 gram rimmat fläsk 4 klyfta(or) vitlök, hackad 1 st gul lök, hackad 0,5 tsk cayennepeppar 1 st röd chili, finhackad 2,5 tsk paprikapulver. Ca 20-25 st korvar 400 gram fläskkött, t ex bog 100 gram späck 400 gram rimmat fläsk 4 klyfta(or) vitlök, hackad 1 st gul lök, hackad 0,5 tsk cayennepeppar 1 st röd chili, finhackad
250 gram rimmat fläsk. 350 gram stark korv, typ chorizo. 1. Lägg bönorna i vatten över natten. 2. Putsa köttet från senor och ta bort fett om det är mycket
3 korvar tex kielbaska eller chorizo. 200-300 g rimmat eller rökt fläsk. Lägg kålet i en gryta & koka, det går bra att blanda surkål & vitkål 50-50, koka isåfall vitkålen i en egen kastrull tills den är halv-mjuk, blanda sedan ihop
2 korvar, gärna chorizo. 2 skivor rimmat stekfläsk. 2 korvar, gärna chorizo. 2 skivor rimmat stekfläsk. En riktig tempomorgon vart det i morse då ja vakknade av att telefonen ringde, -de var morsan som stod utanför och väntade på mig, skulle ju spela golftävling vi 2 idag