Rimmat chorizo recept

Halstrad sej med chorizo

Halstrad sej med chorizo

Stek chorizon i stekpanna tills den är genomstekt. Toppa med morötter, blåmusslor och chorizo. Ringla över stekoljan från chorizon
Ranchgryta som i Texas

Ranchgryta som i Texas

Sist snabb steker man chorizon och lägger den i grytan. 250 g rimmat fläsk skuren i bitar (2x2 cm). 300 g chorizo
Korvstoppning

Korvstoppning

Färsen drygade vi ut med rimmat sidfläsk. Den ena sorten blev en "viltchorizo" med ett klassiskt chorizoreceot som bas
Brasiliansk Feijoada på mitt vis

Brasiliansk Feijoada på mitt vis

300 g Chorizo. 1. Skär det rökta fläsket i stora bitar. Skär korven i 2 cm stora bitar. Hacka. lök och vitlök. Fräs fläsket, korven, löken och vitlöken i en gryta
Västgötska Isterband

Västgötska Isterband

Pappa gör dock inte bara grynkorv för försäljning utan tillsammans med sin kompis Håkan så experimenterar de med bland annat egna recept på chorizo och annat gott som kan stoppas i ett korvskinn
Gryta på älgkött och stark korv

Gryta på älgkött och stark korv

250 g rimmat sidfläsk. 300 g kryddig korv i skivor (kabanoss eller chorizo). Skär köttet i bitar samt strimla sidfläsket
Tips på Tapas

Tips på Tapas

Rimmat Kycklingbröst. På La Bodeguilla vid Plaza Mayor testade jag Ostgratinerad, Kanarisk Chorizo. Sommarmat
Fransk ugnsomelett

Fransk ugnsomelett

Jag använde chorizo, parmaskinka och stekt bacon som köttfyllning. 6 kokta potatisar i tunna skivor2 purjolökar2,5 hg rimmat sidfläsk, brynt i strimlor2 hg strimlad brynt bacon1,5 hg salamikorv, lätt brynt i bitar1 bunt gräslök, finhackadVispa samman ingredienserna till omelettsmeten. 2,5 hg rimmat sidfläsk, brynt i strimlor
B.B.B. (Barbacued Black Beans)

B.B.B. (Barbacued Black Beans)

I samma stekpanna, med flottet från fläsket steker man nu chorizo lök, vitlök och de olika chilin, stek dem till chorizon fått färg och löken är mjuk

Jag ska stoppa korv till jul !

Och inte den grå äkliga feta milda julkorven som ingen äter i alla fall, utan CHORIZO. Ca 20-25 st korvar 400 gram fläskkött, t ex bog 100 gram späck 400 gram rimmat fläsk 4 klyfta(or) vitlök, hackad 1 st gul lök, hackad 0,5 tsk cayennepeppar 1 st röd chili, finhackad 2,5 tsk paprikapulver. Ca 20-25 st korvar 400 gram fläskkött, t ex bog 100 gram späck 400 gram rimmat fläsk 4 klyfta(or) vitlök, hackad 1 st gul lök, hackad 0,5 tsk cayennepeppar 1 st röd chili, finhackad

Cassoulet

250 gram rimmat fläsk. 350 gram stark korv, typ chorizo. 1. Lägg bönorna i vatten över natten. 2. Putsa köttet från senor och ta bort fett om det är mycket

Feijoada

500 gram Chorizo, gärna extra rökt. 1. Lägg bönorna i blöt, helst 1 dygn, i lättsaltat vatten (1 tsk/liter), eller burkbönor

Bigos

3 korvar tex kielbaska eller chorizo. 200-300 g rimmat eller rökt fläsk. Lägg kålet i en gryta & koka, det går bra att blanda surkål & vitkål 50-50, koka isåfall vitkålen i en egen kastrull tills den är halv-mjuk, blanda sedan ihop

Dag 4 Golf, soffhäng & pytt

2 korvar, gärna chorizo. 2 skivor rimmat stekfläsk. 2 korvar, gärna chorizo. 2 skivor rimmat stekfläsk. En riktig tempomorgon vart det i morse då ja vakknade av att telefonen ringde, -de var morsan som stod utanför och väntade på mig, skulle ju spela golftävling vi 2 idag