Rimmat öl recept

Carl Butler: Kokt rimmat fläsk med linser

Carl Butler: Kokt rimmat fläsk med linser

Ät och skölj ned med en öl. 700-800 gr rimmat fläsk i bit. 700-800 gr rimmat fläsk i bit. Det här ett riktigt släng-alla-ingredienserna-i-en-gryta-och-gör-något-annat-recept
Schweinehaxe | Fläsklägg – recept

Schweinehaxe | Fläsklägg – recept

Det finns en hel del olika sätt att tillaga schweinhaxe, men vi valde att börja med att koka läggen tre timmar i vatten med morötter, rödlök, lök, vitlök, lagerblad, vitpeppar och en dansk öl
Ärtsoppa med fläsk i Crock-Pot

Ärtsoppa med fläsk i Crock-Pot

En klick senap, en kvist timjan, ett glas öl. Ärtsoppa med fläsk i CrockPot Save Print Ingredienser 1 kg torkade gula ärtor 1 rimmat fläsklägg 2 hela skalade morötter 2 hela gula lökar 2 kvistar timjan 3-4 lagerblad 2 kvistar mejram 1-2 l vatten Gör så här Lägg ärtorna i blöt över natten och skölj noggrant av dem på morgonen. 1 rimmat fläsklägg
Pulled (julskinka) Pork

Pulled (julskinka) Pork

2 dl öl. 2 dl öl. Just nu kan man köpa julskinka billigt och göra nåt kul av. Jag gjorde idag min egen sorts pulled pork av julskinka
Rustik chiligryta

Rustik chiligryta

Lägg över i en gryta, tillsätt ölet och vattnet samt köttbuljongtärningen och tomatpurén. Servera med ris eller bröd och ett mustigt öl
Husmanskost...veckomatsedel v16....

Husmanskost...veckomatsedel v16....

Skala lök och morot, ansa och skölj purjolöken. Red av kalopsen med mjölet utrört i lite vatten. Vispa mjölet med hälften av mjölken till en slät smet
Sjömansbiff med skockor, pepparrot och crisp

Sjömansbiff med skockor, pepparrot och crisp

Pudra över mjölet, lägg på lagerbladen och häll över öl och buljong. 1. Pepparrotscreme. Blanda crème fraiche med riven pepparrot, mängden beror på pepparroten och din smak
Sköna bruna bönor

Sköna bruna bönor

Drick iskall mjölk eller öl till. När jag var liten var bruna bönor och falukorv min absoluta favoriträtt
Laxtårta och smörgåsbordets historia

Laxtårta och smörgåsbordets historia

Till ett smörgåsbord serveras ofta snaps och öl. Vilket jag håller med om, det ska ätas i en viss ordning även om jag kanske inte följer denna exakt
Melkers sjömanstorsk

Melkers sjömanstorsk

Koka upp vatten och öl med buljongtärning, krydda med salt, lagerblad och svartpeppar. Varva lök och potatisen i en ugnsform, häll över ölbuljongen