Tärna äpple, finhacka löken och ev. Fräs med äpplet mot slutet i någon minut. Potatis, äpple och svamp500 g fast potatis2 stora matäpplen1 schalottenlökar200 g kantareller eller annan svamp (jag fick fuska med konserverade och det gick bra)3 msk dillsmörsalt och svartpepparSkal potatis och äpple
Skär äpplena i klyftor. 4 äpplen, fasta och syrliga. Klipp bort svålen från fläsket. Dela skivorna på mitten och stek bogfläsket på båda sidor och ringla över sirap på slutet
Mycket fruktig smak med fatkaraktär, inslag av ananas, röda äpplen, mango, vanilj och apelsin. Mjäll och fin torskrygg kan vara något av det godaste som finns
På spisen stod den rimmade bogen och puttrade i sitt spad och lugn samt i kylen kunde man ana den fruktade men ack så goda pepparrotscremen som hade sina kusiner äpple och dill medblandat
Tärna fläsket och äpplet i mindre tärningar. Stek fläsktärningarna i en torr stekpanna tills de är ganska hårt stekta, häll av överflödigt fett och ha i äpplet
Det som jag skulle göra var att värma den färdiga dragonsenapssåsen i en kastrull, hälla den över fisken och in i ugnen, till detta skulle det kokas vildris och servera det hela med syrade rödbetor och äpple
Servings. 4. Cook Time. 120 Min. Entrecote med bakad blomkål, svartrötter, rödbetor, potatispuré och. Bakad blomkål med svartrötter, rödbetor, potatispuré och hollandaise