Nu är det dags att lägga upp. ryggbiten av torsken1l Vatten0,5dl Strösocker0,5dl Koksalt2st Ekologiska ägg100g Haricotes vertes100g Smögenräkor, skalade4msk Pepparot, färsk6st Mandelpotatatisar2st Citronklyftor +1tsk Citronsaft0,5dl Mezeyoghurt4msk SikromDillHavssalt och svartpeppar från kvarn2msk Kryddig och gräsig olivoljaSåhär kan man göra. Lägg i portionsstyckad torskloin, låt stå i kylen i minst 1h så att fisken rimmas. Koka äggen i ca 6min, skala och klyfta. 2st Ekologiska ägg
Dela och kärna ur butternuten, lägg på plåt i klyftor, ringla olivolja och havssalt på. Lägg torskbitarna i en ugnsform och sätt formen i en stekpåse, så bildas det en liten ångugn inne i påsen och fisken blir perfekt