Rimmat ägg recept

Rimmad torskloin med smögenräkor, ägg, dill & pepparot,

Rimmad torskloin med smögenräkor, ägg, dill & pepparot,

Nu är det dags att lägga upp. ryggbiten av torsken1l Vatten0,5dl Strösocker0,5dl Koksalt2st Ekologiska ägg100g Haricotes vertes100g Smögenräkor, skalade4msk Pepparot, färsk6st Mandelpotatatisar2st Citronklyftor +1tsk Citronsaft0,5dl Mezeyoghurt4msk SikromDillHavssalt och svartpeppar från kvarn2msk Kryddig och gräsig olivoljaSåhär kan man göra. Lägg i portionsstyckad torskloin, låt stå i kylen i minst 1h så att fisken rimmas. Koka äggen i ca 6min, skala och klyfta. 2st Ekologiska ägg
Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Rimmad lax med goda tillbehör

Rimmad lax med goda tillbehör

Lägg laxen i en långpanna med bakplåtspapper. Lägg fisken på serveringsfat, ta bort koriandern och kasta den
Rimmad torsk med äggsås

Rimmad torsk med äggsås

Blanda salt och vatten i en bunke och lägg fisken (tinad) i rimningslagen. ), skölj av fisken och lägg den i det kokande vattnet
RIMMA DIN EGEN JULSKNIKA UTAN NITRIT

RIMMA DIN EGEN JULSKNIKA UTAN NITRIT

Att rimma, det vill säga lägga i saltbad, är en uråldering konseveringens metod och salt är naturligt antibakteriellt

Potatispannkaka med rimmat fläsk

Knäck äggen i en skål eller bunke, vispa ihop dem till skum, tillsätt mjölet, lite i taget vispa till en tjock smet
Snabb pytt med rimmat fläsk

Snabb pytt med rimmat fläsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram sidfläsk , tärnad, rimmat 1 st zucchini , tärnad 300 gram potatis(ar) , tärnad, rå 1 st röd lök(ar) , hackad 4 st ägg 2 msk persilja , finklippt 1 odefinierad margarin 1 odefinierad rödbetor , inlagda 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet