Till det blev det hemmagjorda fiskpinnar. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk
Lyxiga fiskpinnar. Fiskpinnar, kan det vara bra mat. Stek fiskpinnarna ett par minuter på var sida i lätt brynt stekfett, var försiktig med värmen så det inte bränns
Skär ut ca 4 fiskpinneaktiga strimlor på varje filé. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke. Knäck 2 ägg blanda ihop dom och häll dom i en djup tallrik
Fiskpinnar är väl aldrig något som jag riktigt tyckt om – men då har jag inte gjort egna. Vi har hamnat i ett riktigt virusträsk med en influensa som oinbjuden gäst de senaste två veckorna
Något som ofta står högt upp på barnens önskelista är fiskpinnar. Jag tycker också väldigt mycket och fiskpinnar, men jag föredrar hemmagjorda framför de färdiga man köper i frysdisken
Dubbelpaneringen och fläsksvålarna funkade lika bra, men jag fick inte till det riktiga fraset. Jag älskar fiskpinnar, men tyvärr är det för mycket kolhydrater i paneringen, så jag gjorde ett litet test att göra egna
Fiskpinnar är kanske inte det mest exklusiva man kan äta i fiskväg men jag tycker faktiskt riktigt bra om dem, även om jag anser att inte alla märken håller en ätbar kvalitet
Fiskpinnar med mos är ju en väldigt trevlig, klassisk vardagsrätt – särskilt när den är hemlagad. Eller kanske är det rent av ett krav att det ska handla om hemgjorda firrar och riktigt potatismos – här hemma kommer i alla fall inget pulvermos över tröskeln (har aldrig någonsin gjort och kommer aldrig att göra), men däremot har det hänt att fiskpinnar har fått följa med en från frysdisken ett par gånger sedan vi fick barn
Med lite extra citron på fisken och en stor bunte grönsallad hade vi en näringsrik middag på bordet, med lite variation på både innehåll och smaker jämfört med de vanliga fiskpinnarna