På bilden ovan. okokt tortellini. Hemgjord pasta är kul att göra. Ikväll blev det en aktivitet med lillgrabben som gillade att klicka ut ricotta fyllningen på pastadegen
Det är bruschetta med bacon, honung och ricottaost. Är ni sugna på fler förrätter. Igår fick ni ett recept på en jättegod vegetarisk förrätt, men jag fixade även dessa godingar till nyårsmiddagen
Rör i ricottaosten och låt småputtra någon minut, smaka av med salt och peppar. Mia 688 kcal/port med 500 g pasta ( 100 g okokt pasta är 360 kcal ) 4 port  2 pkt Må gott kotlettbacon à 120g 3 st schalottenlökar, finhackade 1 vitlöksklyfta finhackad 1 st zucchini 1 tsk olivolja 250 g ricottaost Salt & svartpeppar 1 nypa persilja, gärna färsk 1 paket (500g) Barilla Bucatini n9 (spagetti)  Eller valfri mängd  Koka upp pastavattnet. 250 g ricottaost
Hade ricottaost i kylen blev lite felköp för ett tag sen, så det var dax att göra något med den. Äntligen så är växthuset i ordning, men vilken tid det tar