Därefter tillbringade vi drygt två timmar med att göra svamp- och ricottafyllning (skogschampinjoner, torkar karl-johansvamp, ricotta, parmesanost, scharlottenlök, vitlök och svartpeppar) och tryffelskum (scharlottenlök, vitlök, kycklingbuljong, grädde, tryffelolja)
För att inte tala om när det äntligen var dags att spetsa sig en cannellonirulle sprängfylld med spenat- och ricottafyllning och sätta tänderna i den lilla rackaren
Varva smördegsplattor och ricottafyllning. Till efterrätt en bakelse med smördeg, ricotta blandat med vispad grädde, mixade bär och pudrat florsocker, förlagan åt vi på Lido Azzurro i Amalfi
Cannelloni med spenat och ricottafyllning - sjukt gott. Cannelloni med spenat & ricotta. Passar bra efter all julmat och julmatsrester och rester på det ^_^
Knäck ett litet hål i marängerna och spritsa ner ricottafyllningen. Det var värst vad det stormar, regnar, blåser och inte alls är trevligt därute idag
Parmesan- och ricottafyllning 250 g ricottaost 2 dl riven parmesanost Zest från 1 citron Citronsaft Några hackade salviablad (valfritt) Salt & peppar Blanda ricotta- och parmesanost i en skål