Ricottafylld ravioli recept

Ricottafylld ravioli med edamamebönor

Ricottafylld ravioli med edamamebönor

Ingredienserfärsk ravioliedamamebönor (eller brytbönor eller liknande, frysta funkar bra)körsbärstomatervitlökrosmarinolivolja vitt vinhavssaltEftersom själva tillagningen går väldigt fort så rekommenderar jag att man förbereder alla ingredienserna först

Svamp- och ricottafylld ravioli med svampsås

Täck med den andra remsan, tryck ihop varje ravioli med en 25 mm utstickare, vänd uppochner. Ta sedan ur raviolin med 50 mm utstickaren. Koka raviolin i saltat vatten i ca 3 minuter, tills de flyter upp till ytan. Häll av raviolin, blanda den med såsen och låt det koka ihop i 1 minut

Ricottafylld ravioli med tomatsås

Raviolideg. Ta upp raviolin med hålslev och lägg den i varm serveringskål. Raviolideg. Lägg raviolin i en kastrull med kokande vatten och koka 8-10 minuter eller tills den är nätt och jämnt mjuk

Ricottafylld ravioli

Vänd ihop såsen med nykokt ravioli. Koktiden för ravioli är 3-4 min. Pesto kan man stöta ihop i mortel, men jag gör den på ett ögonblick i mixer

Läcker spenatravioli

500 g ravioli med spenat- och ricottafyllning. Klyfta tomaterna och skär bort kärnhusen. Ansa och kärna ur paprikan