Men lite "vuxen" i alla fall, med ricotta och spenat bland annat. Spagettiblandning i botten av en form, fyllning med bacon, champinjoner, lök och tomat och sedan ett lager spagettiblandning till
Blanda samman ricotta, tomat, basilika, rödlök och vitlök. Jag gillar denna vegetariska lasagne mycket eftersom den innehåller både parmesan och ricotta
blandade körsbärstomater. Grovmosa ev tomaterna med en gaffel. Rör ner pastan i tomatsåsen. 1ricottaost, (á 250 g). 1salt + nymald svartpepparPasta med rostad mandel och ricottakräm Skölj tomaterna. Stek tomaterna runt om i 2 msk olja tills de börjar spricka och mjukna, ca 3 min. Blanda den med ricotta, 1/2 msk vinäger, 1 msk olivolja, 1/2 msk vatten, 2 krm salt och 1 krm peppar
Blanda ner basilika, ricotta och parmesan. Skär ner tomaterna i bitar och tillsätt till stekpannan. Ricottan gör att såsen ser ut att ha skurit sig men icke
Blanda ner basilika, ricotta och parmesan. Skär ner tomaterna i bitar och tillsätt till stekpannan. 6 stora tomater. 1,5 dl ricotta. 500 g pasta 6 stora tomater 2 färska lökar 2 klyftor vitlök 1 förp bacon 1 stor näve färsk basilika salt och nymalen svartpeppar 1,5 dl ricotta rikligt med parmesan