Vallmokaka2 ägg 1,5 dl strösocker 2 citroner, rivet skal 1 apelsin, rivet skal 0,5 dl apelsinsaft 150 g ricotta (eller kvarg eller kesella) 1 dl olivolja 2,5 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 0,5 dl blå vallmofrön smör, till formen ströbröd, till formen. Cream cheese-frosting25 g smör, rumsvarmt 2,5 dl florsocker 0,5 tsk vaniljsocker 1 tsk citronsaft, och lite rivet skal till garnering 50 g Philadelphia cream cheese (eller liknande färskost) ca 1 msk vallmofrö
Gratinera i ca 10-15 minuter (225 grader) tills ytan har fått fin färg 1 paket (250 g) färsk tortellini med valfri fyllning (spenat och ricotta är godast). 1 msk smaksatt färskost (t ex philadelphia vitlök). 2 msk smaksatt färskost
Mixa allt slät, smaka av och balansera upp smaken med créme fraiche och/eller nån form av färskost. PUMPKIN DIP en stor skål1 pumpa stor som en fotboll ungefär1 hel vitlök1 chili1 kruka koriandercréme fraiche eller färskost (kesella, ricotta, mascarpone, philadelphia osv)olivoljasaltpepparUgnsvärme. 1 kruka koriandercréme fraiche eller färskost (kesella, ricotta, mascarpone, philadelphia osv)olivoljasaltpeppar
När kakan svalnat blanda färskost med florsocker och smaksätt rivet citronskal och citronsaft. 100 g färskost (philadelphia, ricotta eller mascarpone) ½ dl florsocker Skal och juice från en halv citron. 100 g färskost