Här kommer ett tips på jättegoda ricottapancakes som är efter ett recept av Leila Lindholm. De är ungefär som vanliga amerikanska pannkakor men blir lättare och fluffigare eftersom man har ricottaost i och jag tycker att de här är godare
Blanda gulorna med ricotta och mjölk. Ricottapancakes8 st3 ägg250 g ricotta2,5 dl mjölk2,5 dl vetemjöl1/2 tsk salt1 msk socker1 tsk bakpulverDela upp äggen i gulor och vitor. 250 g ricotta
Nu blir det Leilas ricottapancakes. Blanda ricottaost, mjölk och äggulor i en bunke. )Grundrecept - 8 pancakes3 ägg250g ricottaost2 1/2 dl mjölk 3%2 1/2 dl Lailas gula mjölmix1 tsk bakpulver1 nypa saltSmör till gräddningLönnsirap, färska bär och vaniljglass till serveringSeparera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon äggula i vitaorna). Jag tror att det blev nästan 16 stycken pancakes. 250g ricottaost
I served the pancakes with ricotta cheese and berries. Jag serverade pannkakorna med ricotta och bär. Another protein-rich recipe, but this time in the form of pancakes
Imorse svängde jag ihop min egna variant av ett LCHF-recept på American Pancakes. Lindas LCHF American Pancakes, 4st. - 100gr ricotta + 100gr keso. 100gr ricotta +