Kombinationen spenat och ricotta har länge varit förbjudet i vårt hem. För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat och ricotta
Skiva mozzarella och lägg över. Riv parmesan och häll ned den, ricottan och linserna i spenaten. 200 g ricotta. 125 g (eller mer) mozzarella till garnering. 200 g ricotta
Riv ner pecorino och mozzarella, men spara lite av den rivna osten vid sidan av till garnering. Lasagnen är en chorizolasagne med ricotta som smakade riktigt gott, det är alltid kul med lite nya grejer
Blanda pastan med såsen och klicka på ricotta. Sallad1/2 zucchini 1/2 kruka persilja 1/2 citron 1/2 msk olivolja salt och pepparPasta390 g pastasås basilikacayennepeppar250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika1 dl ricottaost 140 g bresaolaSätt på en kastrull med vatten till pastan. 1 dl ricottaost
Fördela ut skivad jordärtskocka, sparris och mozzarella ovanpå ricottafyllningen. Ovanpå har jag denna gången valt att lägga sparris, jordärtskocka och mozzarella