Blanda i en skål och tillsätt honung, balsamvinäger, olja och en nypa salt. Vispa ihop ägg, mjölk, ricottaost och buljong och häll äggstanningen över pastan
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
12 2 dl rörsocker 3 ägg 100 g smör 250 g ricottaost 4 dl mandelmjöl 1/2 dl majsstärkelse 1 tsk bakpulver 1 krm salt 1 msk finrivet apelsinskal (+ extra till garnering) 1 dl färskpressad apelsinjuice smält smör eller olja till formen Vid servering 3 msk flytande honung flingsalt ev vispad grädde till servering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ringla över honungen, strö över lite flingsalt och garnera med apelsinskal. Blanda med ricottan. 250 g ricottaost. 2 – 3 msk flytande honung. 250 g ricottaost
Klicka på vispad ricotta, toppa med grillad frukt, pistagenötter och ringla över honung. 1ricotta. 1flytande honung. 1citron, zestenVispa ricotta med elvisp eller ballongvisp i några minuter så den är riktigt fluffig
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong