Denna gång förstärkte jag dem med ricotta och de blev helt perfekta. Bananpannkakor. Mixa alla ingredienser till pannkakorna - se till att bananen är riktigt mogen (gärna svarta prickar på skalet)
Ricotta och bananpannkakor är verkligen en lyckad kombo, tycker att det lyfter hela måltiden. Varva pannkakor med ricottaost, jordnötssås, bär och kokos och ÄT
Banan använder jag till allt möjligt, till bananglass, i smoothin, i yoghurten, som den är toppad med jordnötssmör eller ricotta, på mackan, i den ugnsbakade gröten
Ricotta blandat med chiasylt. Så igår kväll åt jag brinner efter att ha sett några bananpannkakor dyka upp på min feed på Instagram, vilket ledde till ett otroligt sug på just detta
Istället var det delat och fyllt med mjukkost (ricotta. Nu ser det ut som vi är tillbaka på banan, men då är nästa bekymmer att den version av photoshop (elements) som följde med den nya datorn ser dessutom inte alls ut som photoshop (CS5) jag är van vid
ricotta, honung och färska bär. Eller banan och choklad. I USA kallar man dem popovers. Frågar ni däremot en engelsman skulle de nog säga att det är en Yorkshire Pudding
Men idag på självaste morsdag blir det traditionsenligt ricottaplättar för sjunde året i rad. Servera med halverad banan eller några halverade jordgubbar samt skivat honungssmör
Persika och ricotta. (blanda en ask ricotta med ett par msk honung, lite rivet citronskal, finhackad mynta och grovhackade valnötter och servera med konserverad persika i skivor)
Här bjöds det på fantastiska ricottaplättar med ett gudomligt honungssmör och färska jordgubbar. Servera med halverad banan eller några halverade jordgubbar samt skivat honungssmör