Knäck i äggen i en hög bunke, tillsätt senap och vinäger. Det blev grillade tjocka revben som blev fantastiskt goda, räkspett, grillade padrones, grillad färskpotatis, grekisk sallad och en limeaioli
Nog pratat om dopp-i-grytan, nu ska ni få recept på möra revben. Vill ni få till möra och saftiga revben till julbordet så kan ni testa att tillaga dem i en lergryta
Lägg det hackade i en kastrull med ingefära, soja, apelsinjuice, fransk senap, vinäger, muscovadosocker, kryddpeppar, kryddnejlika, svartpeppar och stjärnanis
Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak