Revben vinäger recept

Äppelcidermarinerade revben

Äppelcidermarinerade revben

Just dessa revbenen marineras i en äppelcidervinäger-marinad som ger en ton av syra till köttet som är förträffligt gott
Revben med julsmak

Revben med julsmak

Tillsätt vinäger, lagerblad, nejlikor och salt. Skölj av revbenen och lägg ner i grytan. Fyll på med så mycket vatten att det täcker revbenen
Revben med ingefära och apelsin

Revben med ingefära och apelsin

Blanda honung, sweet chilisås, tomatpuré, soja, vinäger, ingefära, apelsinskal och salt och pensla revbenen väl med blandningen

Revben med ingefära och apelsin

Blanda honung, sweet chilisås, tomatpuré, soja, vinäger, ingefära, apelsinskal och salt och pensla revbenen väl med blandningen
Möra & saftiga revben med coleslaw

Möra & saftiga revben med coleslaw

Nog pratat om dopp-i-grytan, nu ska ni få recept på möra revben. Vill ni få till möra och saftiga revben till julbordet så kan ni testa att tillaga dem i en lergryta
Revbensspjäll med juliga smaker

Revbensspjäll med juliga smaker

Lägg det hackade i en kastrull med ingefära, soja, apelsinjuice, fransk senap, vinäger, muscovadosocker, kryddpeppar, kryddnejlika, svartpeppar och stjärnanis
Elsas jul - Revbensspjäll, den godaste marinaden

Elsas jul - Revbensspjäll, den godaste marinaden

Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
COLESLAW OCH GRILLADE SPARERIBS

COLESLAW OCH GRILLADE SPARERIBS

Man kan ju inte enbart äta coleslaw, så vi grillade även lite tunna revbensspjäll köpta hos Gårdsbutik Thuresson
Julsallad

Julsallad

Den här salladen gjorde jag och serverade till revbenen i förra inlägget. Blanda allt och smaksätt med honung, vinäger, salt och peppar
Elsas jul - Revbensspjäll, den godaste marinaden

Elsas jul - Revbensspjäll, den godaste marinaden

Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt vinägern. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak