En torr rub bestående av (räcker till c. Nu gäller det bara att komma på hur grejorna fungerar, så jag väljer ett rättframt recept på revben från Webers manual
Rub. Så där gör man inte med revben. Rubba köttet väl. Benlöst Revben med Glace och Bensås. tjocka revben. Skär bort revbenen från köttet så tajt som möjligt
När man förbereder sin grill för BBQ är det viktigt att man skärmar ytan man ska ha revbenen på från glödens direkta strålning, det enklaste är om man är lite kreativ med en rulle aluminiumfolie
Skär isär revbenen i mindre bitar och lägg dem på en plåt eller form och gnid in dem med rub. Rub. Kryddorna i den här rubben används ofta till griskött och blir goda ihop
Den här gången körde vi revbenen först i tryckkokare, lät dem svalna, täckte dem med torr rub, grillade dem på kolgrillen och till sist fick de ett tjockt lager sticky glace innan de gratinerades i ugnen
Blanda ihop kryddorna till en rub och krydda ribsen rikligt. Ca 1 kg revbensspjäll (tunna revben). BönorColeslawfänkålFänkålsslawGrillatRevbensspjällribsRöror/SåserSlowcooker Ca 1 kg revbensspjäll (tunna revben)
Varför grilla revbensspjäll när man kan grilla kamben. Låt de inte lura er att ta revben en gång till. mat , recept , grillade kamben , grillade revbensspjäll , kamben , revbensspjäll , grillat
Revbensspjäll av den tunna varianten är en klassiker här. Sedan är det dags för rub. På undersidan av spjällen finns en hinna som täcker revbenen, den ska tas bort