Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida. Blanda ingefära, vitlök, rödvin, kanelstång, ketchup, soja och chili till en marinad i en stor skål
500 (600) g revben, fläsk, tjocka och delade. 1 dl rödvin. Rör om och låt allt sjuda minst 2 timmar med locket på, tills köttet är mört eller revbenen nästan lossnat från benen, och att tomatsåsen blivit till en slät sås. 500 (600) g revben, fläsk, tjocka och delade. 1 dl rödvin
Dessa revbenspjäll hade vi på julbordet. De fick en god smak av kanel, soja och rödvin. Revbenspjällm smak av kanel, soja & rödvin6-8pers 1 kg tjocka revben3 msk tamarisoja1 tsk kanel1 msk flytande honung2 tsk salt1 tsk svartpeppar1 dl rödvinsmör Smöra en ugnsform och lägg i spjällen. 1 kg tjocka revben. 1 dl rödvins
De revben som inte innan rostningen riktigt passade i kastrullen rymdes nu med lite marginal. Vill jag göra rödvinsfond så tillsätter jag rödvin medan jag kokar ner fonden
Har tillföljd av revbenet på högersida råkat ut för en muskelbristning på väntersida. Helstekt hjortfilé sererad med äppelkompott och chokladdoftande rödvins reduktion Efterrätt
Blanda rödvin med vatten, lägg i plommonen och den hackade löken, låt det koka upp. Dela på revbenen och bryn dem så de får vacker färg, lägg över dem i en gryta, helst järngryta