Det ligger en bit revben på tallriken, revben av sida för att mer exakt, där man låtit den mer köttiga biten sitta kvar istället för att ta bort den och kalla dom för spareribs
detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunna revben så smaken kommer igenom. Ska även prova de på kycklingfilé, för jag tror att det är ett vinnande koncept/recept även på det Asiatiska revben2 personer1 kg revben200 gr nudlar2 salladslökar4 vitlöksklyftor1 röd chili400 gr haricots verts2 msk rapsoljasaltSås. 2 dl japansk soja1 dl ananansjuice1 dl honung1 dl farinsocker1 dl hoisinsås1 dl ketchup2 pressade vitlöksklyftor2 msk riven färsk ingefäraGör så här. 1 kg revben
olja, ketchup, ljus sirap, honung, japansk soja, grillkrydda, salt och peppar. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Blanda ingefära, vitlök, rödvin, kanelstång, ketchup, soja och chili till en marinad i en stor skål. Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida
Jag brukar koka en glace på smör, hemgjord ketchup, soja, socker och salt. Tjocka revben från gris är ju helt fantastiskt gott och då det är mycket kött på dem finns det bra möjligheter att späcka dem med olika delikatesser från fantasins värld
Lägg i revbenen i en stor kastrull och fyll med vatten så att det täcker revbenen. Blanda ihop alla ingredienser till glazen och pensla på båda sidorna av revbenen
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Just nu är det väldigt smarriga Revben som toppar listan över vad ni söker efter för recept (bra att ni äter lite riktig mat också och inte bara en massa sötsaker
Tillsätt senap, soja, råsocker, ketchup och sambal. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Blanda muscovadosocker, soja, honung och ketchup i en bunke. 6 pers3 gula lökar1 vitlök15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjällBarbecueglaze. 2 dl ljust muscuvadosocker2 dl japansk soja2 dl flytande honung2 dl ketchup4 klyftor vitlökColeslaw. Lägg i revbenen och koka dem långsamt i 1 1/2 timme. 15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjäll