Revben ketchup recept

Grillade revben

Grillade revben

1 msk ketchup. Gnid in kambenen med grillkrydda och grilla under lock i 20 minuter. Vänd några gånger under tiden
Koreanska revben med picklad gurka

Koreanska revben med picklad gurka

Det ligger en bit revben på tallriken, revben av sida för att mer exakt, där man låtit den mer köttiga biten sitta kvar istället för att ta bort den och kalla dom för spareribs
Asiatiska revben!

Asiatiska revben!

detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunna revben så smaken kommer igenom. Ska även prova de på kycklingfilé, för jag tror att det är ett vinnande koncept/recept även på det  Asiatiska revben2 personer1 kg revben200 gr nudlar2 salladslökar4 vitlöksklyftor1 röd chili400 gr haricots verts2 msk rapsoljasaltSås. 2 dl japansk soja1 dl ananansjuice1 dl honung1 dl farinsocker1 dl hoisinsås1 dl ketchup2 pressade vitlöksklyftor2 msk riven färsk ingefäraGör så här. 1 kg revben
Entrecôte, revben och ostig gratäng

Entrecôte, revben och ostig gratäng

olja, ketchup, ljus sirap, honung, japansk soja, grillkrydda, salt och peppar. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Revben med rödvin och kanel

Revben med rödvin och kanel

Blanda ingefära, vitlök, rödvin, kanelstång, ketchup, soja och chili till en marinad i en stor skål. Grilla revbenen tills de fått fin färg några minuter på varje sida
Barbequegrillade revben

Barbequegrillade revben

Nu gäller det bara att komma på hur grejorna fungerar, så jag väljer ett rättframt recept på revben från Webers manual

Grillade revben

Grillrecept på grillade revbensspjäll med marinad på ketchup. Recept på mina julrevben, som man för övrigt kan ha till vad man tycker passar
Revben med stekta grönsaker

Revben med stekta grönsaker

Blanda glaze och pensla revben på båda sidorna. Baka revbenen på ett galler i ugn från morgon till kväll på 80-100 grader

Tjocka revben späckade med svarta vinbär…

Jag brukar koka en glace på smör, hemgjord ketchup, soja, socker och salt. Tjocka revben från gris är ju helt fantastiskt gott och då det är mycket kött på dem finns det bra möjligheter att späcka dem med olika delikatesser från fantasins värld

Grillade revben

Grillrecept på grillade revbensspjäll med marinad på ketchup. Recept på mina julrevben, som man för övrigt kan ha till vad man tycker passar

Grillade revben...

Lägg i revbenen i en stor kastrull och fyll med vatten så att det täcker revbenen. Blanda ihop alla ingredienser till glazen och pensla på båda sidorna av revbenen
Jennies tjocka revben med glaze

Jennies tjocka revben med glaze

Revben1,5 kg tjocka revbensspjäll, i bitar salt peppar. Glaze0,5 dl ostronsås 0,5 dl hoisinsås 0,5 dl honung 0,5 dl ketchup 2 msk japansk soja 2 msk balsamvinäger 1 msk sesamolja 2 klyftor vitlök, rivna 2 tsk färsk ingefära, riven 1 tsk five spice (kryddblandning) 2 msk sesamfrön, rostade
Vinmarinerade Vildsvinsrevben

Vinmarinerade Vildsvinsrevben

Just nu är det väldigt smarriga Revben som toppar listan över vad ni söker efter för recept (bra att ni äter lite riktig mat också och inte bara en massa sötsaker
STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

STICKY SPARERIBS MED COLESLAW

Blanda muscovadosocker, soja, honung och ketchup i en bunke. 6 pers3 gula lökar1 vitlök15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjällBarbecueglaze. 2 dl ljust muscuvadosocker2 dl japansk soja2 dl flytande honung2 dl ketchup4 klyftor vitlökColeslaw. Lägg i revbenen och koka dem långsamt i 1 1/2 timme. 15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjäll