torr grillkrydda av valfri sort. En styck kontakt pluggades in i eluttaget och på gallret över elslingorna la vi revben som penslats i en härligt god grillsås, en sås som vi lagat till några gånger tidigare och verkligen gillar skarpt
Blanda oystersauce, olja, honung, vitlök, kycklingfond och grillkrydda. Pensla marinaden över köttet och lägg revbenen på grillen eller i ugnen, när dom fått fin färg är de klara
olja, ketchup, ljus sirap, honung, japansk soja, grillkrydda, salt och peppar. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Revben. Jag kokar alltid revbenen först, innan jag steker dem i ugnen eller grillar dem. ,grillkrydda vitlök, salt, chili,1 msk stevia, torkad persilja,svartpeppar,salt, eller vad man har hemm. Sen så lägger jag revbenen på ett ugnsgaller, med en plåtunder 200 gr i ca 40-60 men man får göra ett kik dåoch då för att se om de är färdiga
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Jag väljer kamben istället för tunna revben just för att det är mindre, lättare att äta utan att kladda ner hela ansiktet och de är dessutom mer kött på dom så detta recept trycker jag verkligen ni ska prova
1 msk grillkrydda. Blanda allt i en bunke och pensla på det kött du skall grilla eller ugnssteka. Tänk på att marinaden innehåller mycket socker vilket gör att den lätt bränner vid då sockret karameliseras
Blanda ihop honung, soja, ingefära, råsocker, pressad vitlök, grillkrydda och chilisås i en skål. Mumsiga revbensspjäll med smak av honung, ingefära och vitlök